2019-02-19

Epic Network växer fram!

I takt med att gymnasie- och universitetsutbildningarna i Epic har kommit på plats blir det fokus för verksamheten att nu fokusera på den tredje delen i samarbetet, näringslivet.

Epic ska fungera som ett utbildnings- och forskningscenter även för näringslivet, GoTech-företagen som hittills har stått för näringslivsperspektivet i satsningen bjuder därför in fler företag till samverkan. Målet är att skapa en mötesplats där teknikföretag kan lära av och inspirera varandra, samarbeta i forskningsprojekt med Linnéuniversitetet, påverka framtida utbildningsinnehåll samt skapa förutsättningar för framtida kompetensförsörjning inom teknik.

”Vi befinner oss i en region som har en stark industri och är beroende av industrins fortsatta utveckling. Här finns många framgångsrika industriföretag som är världsledande. Vår framgång är beroende av flera faktorer, men för att lyckas att ligga i framkant så har vi alla en sak gemensamt – Tillgång till kompetenta, duktiga medarbetare som kan fortsätta att utveckla våra olika verksamheter.

Med Epic skapar vi en kreativ och välkomnande samlingspunkt för gymnasieelever och universitetsstudenter och en naturlig mötesplats för regionens industriföretag. Här finns en maskinpark som erbjuder den allra senaste tekniken och är i framkant inom en modern industri.” Jörgen Sjöstrand Ordförande Teknikens Hus

Vill du veta mer om Epic Network?

Läs mer om nätverket eller kontakta Maja Karlberg, Verksamhetsansvarig maja.karlberg@gotech.se 073 728 2323