Näringslivet

För de företag som jobbar med teknik i Kronobergs län är Epic en ny möjlighet. I Epic finner du moderna utbildningslokaler med en uppdaterad maskinpark. Här finns det möjlighet för företag att knyta kontakt med studerande, bidra till utbildningen med kunskap, köpa relevant kompetensutveckling för dina medarbetare samt hyra konferensrum. Som företag går det även att bli ”Epic-partner”.

”Vi befinner oss i en region som har en stark industri och är beroende av industrins fortsatta utveckling. Här finns många framgångsrika industriföretag som är världsledande. Vår framgång är beroende av flera faktorer, men för att lyckas att ligga i framkant så har vi alla en sak gemensamt – Tillgång till kompetenta, duktiga medarbetare som kan fortsätta att utveckla våra olika verksamheter.

Med EPIC skapar vi en kreativ och välkomnande samlingspunkt för gymnasieelever och universitetsstudenter och en naturlig mötesplats för regionens industriföretag. Här kommer att finnas en maskinpark som erbjuder den allra senaste tekniken och kommer att vara i framkant inom en modern industri.”

Jörgen Sjöstrand, General Manager & Plant Manager, Braås Plant
Volvo Construction Equipment

Ser du andra samverkansformer i Epic? Hör av dig så berättar vi mer.