Science City förvandlar universitetsområdet i Växjö till ett experimenthus!

21-22 april 2023 arrangeras återigen Science City – en dag där skolklasser i åk 5-9 och allmänheten bjuds in till en upplevelse full med spännande prova-på aktiviteter inom Teknik och Naturvetenskap. Detta år förvandlar vi universitetsområdet i Växjö till ett experimenthus för en dag. Vi återkommer med mer information!

TEKNIK FÖR ALLA ÅLDRAR

Science City välkomnar alla besökare, stora som små. Evenemanget bjuder på ett brett utbud av aktiviteter, här har du möjlighet att testa och prova på teknik på olika sätt exempelvis genom programmering, VR, drönarflygning, spel, roliga tävlingar och mycket mer. Ett flertal av Kronobergs teknik- och industriföretag finns representerade under evenemanget, är man student är det därför ett ypperligt tillfälle att knyta kontakter inför framtiden.

 

ANMÄLAN FÖR SKOLKLASSER

Anmälan öppnar 27 februari 2023.

 

Gå in och gilla Science City på Facebook för att hålla dig uppdaterad om de senaste nyheterna!

 

Vill ni ställa ut under Science City?

För att delta som utställare på Science City krävs det att organisationen (företaget, skolan) anordnar någon form av aktivitet. Besökare ska kunna prova, titta, göra eller testa – Science City är ingen traditionell utställning/mässa. Givetvis marknadsför man sin organisation på plats. Vi hänvisar snällt men bestämt till att anmäla en ”aktiv” aktivitet, både för evenemanget skull men även för er som organisations skull.

Vill ni ställa ut på Science City – ta kontakt med våra projektledare! (se kontaktuppgift nedan)

Processledare Teknikcollege Kronoberg

Maria Ihrmark

073-021 3776

maria.ihrmark@goepic.se

Projektledare

Magdalena Oskarsson

073-250 7705

magdalena.oskarsson@goepic.se