Epic Network: Ledarskap

Välkommen till en eftermiddag med fokus på ledarskap och nätverkande för dig som är ledare vid något av Epics ägarbolag.

Under eftermiddagen får du möjlighet att knyta nya kontakter inom tillverkningsindustrin och inspireras av Jonathan Ljungqvist, som bland annat åkt rullskidor genom Australien och vunnit SM-Guld i tal, och nu arbetar med att coacha några av de främsta ledarna i Sverige. Dessutom ger Petra Palmgren Lindwall oss tips och idéer kring hur vi skapar effektivt arbete i ledningsgruppen. En episk eftermiddag fylld av nätverkande, inspiration och motivation!

Epic Network – Ledarskap 22/10 2024

13.15 Registrering och Välkomna! (PM & Vänner, Västergatan 10)

13.30 Att leda för att få engagerade medarbetare, Jonathan Ljungkvist

14.45 Eftermiddagsfika och mingel

15.15 Skapa idéer, driv och initiativ i ledningsgruppen, Petra Palmgren Lindwall

16.30 Avrundning

Mer information om våra talare och anmälan finner du nedan.

 

 

Jonathan Ljungkvist – Att leda för att få engagerade medarbetare

Upplever du som ledare att du har svårigheter att nå fram till dina medarbetare? Att du har svårt att få deras fokus? Att dina medarbetare inte riktigt minns vad du säger? Har du svårt att förklara komplexa aspekter?

Jonathans föreläsning bygger på förmågan att med hjälp av hans koncept ”hooks” nå fram till medarbetare, personal eller kunder på ett sätt som verkligen förmedlar kärnan i ditt budskap så att de verkligen förstår dig och ditt budskap. Jonathan kommer att tala om hur du kan införliva mer känsla i dina presentationer och kommunicera på ett sätt som verkligen skapar förtroende för dig som ledare.

Jonathan har vunnit SM-guld i tal och coachat personer som årets ledare Peppe Ekmark, Nordenchefen för American Express och miljardbolag som Ica, Fagerhults Belysning och Poolia.

Läs mer om Jonathan och hans koncept för ”hooks” här: Länk till Jonathan Ljungqvists kurser

Samtliga deltagare på föreläsningen kommer även att få tillgång till Jonathan onlinekurs (”hooks”) värd 5000 kr under 30 dagar efter föreläsningen.

 

Petra Palmgren Lindwall – Skapa idéer, driv och initiativ i ledningsgruppen!

Med 20 års erfarenhet av styrelsearbete och ett brinnande intresse för företag och företagande har jag lärt mig en sak; bra styrelsearbete handlar inte om makt och kontroll. Tvärtom. Bra styrelser öppnar upp för idéer, driv och initiativ! Därför är jag heller inte ett ”styrelseproffs” i klassisk bemärkelse, utan ser mig mer som en facilitator för er tillväxtresa.

Under en inspirerande dryg timme tar Petra med oss på en resa som innebär både delning av erfarenheter från sitt arbete inom bolagsstyrning och direkta tips kring hur ni tillsammans starkare kan sträva mot samma mål i ert dagliga arbete inom ledningsgruppen eller styrelsen.

 

Anmälan & Information

Anmälan sker senast 8 oktober via nedan formulär. Inbjudan är personlig, men i form av plats tillåter vi fler deltagare från din organisation.

Anmälan är bindande men platsen kan överlåtas till annan inom er organisation. Dagen är kostnadsfri, men om du uteblir utan att avboka förbehåller vi oss rätten att fakturera er 500kr/deltagare.